Nyheter

Våra senaste nyheter

 • 2024-06-18 16:57
  En ny nyhet

  En nyaste nyheten

  LÄS MER

  info
 • 2024-04-24 14:43
  Title here

  Moab är en liten stad i sydöstra Utah, belägen vid Coloradofloden och omgiven av fantastiska naturreservat som Arches National Park och Canyonlands National Park. Det är en populär destination för vandring, mountain biking, klättring och andra utomhusaktiviteter.

  LÄS MER

  info
 • 2021-02-01 08:59 Träning
  North Window får nya trappor med ramp

  Efter flera månaders arbete har nu North Window fått nya trappor och en ramp färdiga för att fler besökare ska kunna ta sig till utsiktsplatsen lättare. "Vi är väldigt nöjda med resultatet som även följer högsta ekologiska och naturvänliga byggnadsregler." berättar Hanna Johnson, Park Ranger.

  LÄS MER

  info
 • 2021-02-01 08:38 Natur
  Besökare till nybyggartorpet

  I veckan var det soligt som vanligt i parken och ett flertal besökare gick ut till nybyggartorpet och hittade lite skugga där. "Vi har sett ett ökat intresse för de gamla Vilda Västern byggnader som finns kvar och ofta frågar besökare var de kan hitta bostäderna." berättar Ove McMullen som jobbat som Park Ranger i Moab sedan 14 år.

  LÄS MER

  info
 • 2021-01-29 14:55 Träning
  Fler besökare än någonsin i år trots risken för ras

  Trots att en stenformation förra året kollapsade kommer fler besökare än någonsin till parken. Vi har sett att de allra flesta besöksplatserna förblir mycket populära. Ingen besökare har blivit skadad hittills av fallande klippor.

  LÄS MER

  info
Login